INFO OM FORENINGEN

CVR: 42677787


Bank: Arbejdernes Landsbank

Reg. nr.:5301
Konto nr.: 0291203


Bestyrelse

Janne Juul
Forperson


Eva Bøggild
Næstforperson


Jeanne von Haller Grønbæk
Kasserer


Revisor: 
Dorte Viborg (link)


Vedtægter. Klik her.


For generelle spørgsmål om festivalen: 

info@fluidfestival.dk


BLIV MEDLEM

Det koster kr. 100,- om året at være medlem af Foreningen Fluid Festival.  Med et medlemskab bidrager du til en kontinuerlig udvikling af festivalen. Er dit medlemsbidrag betalt mindst 14 dage inden, har du stemmeret på den årlige generalforsamling.
 

PART OF FLUID FESTIVAL

Talk Town

Talk Town er en folkelig debatfestival. En samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring. Et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Københavns Kommune

Københavns Kommune støtter gerne festivaler som Fluid Festival i mangfoldighedens tegn.

Futureline Media ApS

Få en pris på din livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube og Facebook. Du kan i tillæg også vælge at få sendt produktionen op på en storskærm i jeres konferencesal eller på jeres festivalområde.

cropped-FF-CORE.png
Fluid Festival Copenhagen logo

Fluid Festival skaber et offentligt rum, hvor vi hylder diversiteten uden fordomme og uden stigmatisering – på en plads, hvor alle er velkomne, og hvor ingen kan afgøre eller definere den rigtige måde at identificere sig på og hvor ingen skal stå alene i ønsket om selv at vælge sin kønsidentitet, sit kønsudtryk og seksuelle orientering. Fluid Festival er en hyldest til alles ret til at stå i verden, som man har lyst til og elske, hvem man vil.

Scroll to Top