Founders af Fluid Festival

Janne Juul

 (she/her)

Med udgangspunkt i min uddannelse indenfor Dramaturgi og Filmvidenskab har jeg opbygget gedigen erfaring i planlægning og afvikling af værdibårne kulturprojekter. Senest stod jeg i spidsen for udviklingen af Fluid Festival 2021 og ledte  festivalen i ni dage. Som historieudvikler, researcher, underviser og projektleder er mit omdrejningspunkt altid kampen for lighed og retten til at stå i verden, som den man er. Det er også den dagsorden, jeg glæder mig til at udvikle under Fluid Festival 2022.

Janne og Eva
Foto: Tine Harden

Eva Bøggild

 (she/her)

Med baggrund i journalistikken har jeg gennem årene initieret og ledet små og store projekter – mest om diskrimination, racisme, antisemitisme, homofobi og om møder og dialog på tværs af forskelle. Senest har jeg som Director of Culture and Identity udviklet det største kulturprogram under et WorldPride og EuroGames nogensinde. Blandt de mest visionære nyskabelser i 2021 var etableringen af Fluid Festival, som jeg glæder mig til at inkludere i familien af store københavnske kulturoplevelser.

PART OF FLUID FESTIVAL

Talk Town

Talk Town er en folkelig debatfestival. En samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring. Et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Københavns Kommune

Københavns Kommune støtter gerne festivaler som Fluid Festival i mangfoldighedens tegn.

Futureline Media ApS

Få en pris på din livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube og Facebook. Du kan i tillæg også vælge at få sendt produktionen op på en storskærm i jeres konferencesal eller på jeres festivalområde.

cropped-FF-CORE.png
Fluid Festival Copenhagen logo

Fluid Festival skaber et offentligt rum, hvor vi hylder diversiteten uden fordomme og uden stigmatisering – på en plads, hvor alle er velkomne, og hvor ingen kan afgøre eller definere den rigtige måde at identificere sig på og hvor ingen skal stå alene i ønsket om selv at vælge sin kønsidentitet, sit kønsudtryk og seksuelle orientering. Fluid Festival er en hyldest til alles ret til at stå i verden, som man har lyst til og elske, hvem man vil.

Scroll to Top