bliv frivillig på Fluid Festival 22 / become volunteer at Fluid festival 22

Bliv en del af FLUID FESTIVAL – bliv frivillig!

Alle er velkomne og der er mange opgaver, hvor der er brug for dig!

Som frivillig bliver du en del af Fluid Festival og den fælles hyldest af kvinder, gender-queers og nonbinære identiteter. Sammen skaber vi den smukkeste plads, den fedeste stemning og det skønneste fællesskab.

Du kan både være med i dagene op til og efter festivalen, hvor vi bygger op og pakker ned – og i de fire dage, hvor Fluid Festival byder på masser af talks og livekoncerter.    

Her kan du læse om de forskellige opgaver og melde dig til en eller flere vagter:

Vi glæder os til at se dig som en del af FLUID FESTIVAL!

Become a part of FLUID FESTIVAL – become a volunteer!

Everyone is welcome and there are many tasks where you are needed!

As a volunteer, you will be part of the Fluid Festival and the common tribute of women, gender queers and nonbinary identities. Together we create the most beautiful place, the coolest atmosphere and the most beautiful community.

You can both take part in the days leading up to and after, where we build up and tear down – and during the four days, when Fluid Festival offers lots of talks and live concerts.

Here you can read about the different tasks and sign up for one or more shifts:

We look forward to seeing you as part of the FLUID FESTIVAL!

PART OF FLUID FESTIVAL

Talk Town

Talk Town er en folkelig debatfestival. En samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring. Et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Københavns Kommune

Københavns Kommune støtter gerne festivaler som Fluid Festival i mangfoldighedens tegn.

Futureline Media ApS

Få en pris på din livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube og Facebook. Du kan i tillæg også vælge at få sendt produktionen op på en storskærm i jeres konferencesal eller på jeres festivalområde.

cropped-FF-CORE.png
Fluid Festival Copenhagen logo

Fluid Festival skaber et offentligt rum, hvor vi hylder diversiteten uden fordomme og uden stigmatisering – på en plads, hvor alle er velkomne, og hvor ingen kan afgøre eller definere den rigtige måde at identificere sig på og hvor ingen skal stå alene i ønsket om selv at vælge sin kønsidentitet, sit kønsudtryk og seksuelle orientering. Fluid Festival er en hyldest til alles ret til at stå i verden, som man har lyst til og elske, hvem man vil.

Scroll to Top