Writers Voice

Fluid Festival Copenhagen

Hver eftermiddag havde vi den store fornøjelse at præsentere Writers Voice og åbne scenen for prominente forfattere som Niviaq Korneliussen, Aaiún Nin og Jeuno Kim. Writers Voice var en scene hvor 21 forfattere, dramatikere eller digtere i løbet af festivalen fik plads til at læse uddrag fra deres forfatterskab. Tekster der alle fokuserer og berører temaer og tanker om at leve som LGBTQ+ person, om køn og normer.

Alle tekster og tanker havde deres eget rum uden Q & A. Et rum der skulle opleves og deles, men ikke forsvares. Writers Voice var udviklet af forfatter og dramatiker Abelone Koppel.

[dropcap type=”background”]F[/dropcap]orfattere på Fluid Festival Writers Voice program:

 • Anna Nygreen (SV)
 • CHIEF (DK)
 • Alex Alvina Chamberland (SV)
 • Niviaq Korneliussen (GL)
 • Bente Clod (DK)
 • Karin Lützen (DK)
 • Luka Holmegaard (DK)
 • Lucy Ludvigsen (DK)
 • Johanna Essie Sjögren (SV)
 • Marie Bjørn (DK)
 • Elizabeth Japsen (DK)
 • Maya Sharma (Indien) reading by Abelone Koppel or Annemette Lorentzen
 • Lisa Quartey (SV)
 • Sylvia Thomas (USA)
 • Xenia Klein (SV)
 • Kristina Nya Glaffey (DK)
 • Loise Haugaard Jørgensen (DK)
 • Aaiún Nin (Angola)
 • Maja Lee Langvad (DK)
 • Robin Spegel (SV)
 • Jeuno Kim (SV)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PART OF FLUID FESTIVAL

Talk Town

Talk Town er en folkelig debatfestival. En samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring. Et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Københavns Kommune

Københavns Kommune støtter gerne festivaler som Fluid Festival i mangfoldighedens tegn.

Futureline Media ApS

Få en pris på din livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube og Facebook. Du kan i tillæg også vælge at få sendt produktionen op på en storskærm i jeres konferencesal eller på jeres festivalområde.

cropped-FF-CORE.png
Fluid Festival Copenhagen logo

Fluid Festival skaber et offentligt rum, hvor vi hylder diversiteten uden fordomme og uden stigmatisering – på en plads, hvor alle er velkomne, og hvor ingen kan afgøre eller definere den rigtige måde at identificere sig på og hvor ingen skal stå alene i ønsket om selv at vælge sin kønsidentitet, sit kønsudtryk og seksuelle orientering. Fluid Festival er en hyldest til alles ret til at stå i verden, som man har lyst til og elske, hvem man vil.

Scroll to Top