Fluid Festival: A space to celebrate women, genderqueer & non-binary identities

Fluid Festival Copenhagen

Fluid Festival blev skabt som en del af Copenhagen 2021/WorldPride.

På Gl. Strand – en af de smukkeste pladser i centrum af København – afholdte vi ni-dages Fluid Festival med et farverigt og fantastisk program med op til 150 forskellige musikere, kunstnere og aktivister fra hele verden.

Hele programmet var en repræsentation af vores navn og omfavnede, respekterede og udfordrede forståelsen af ​​kønsudtryk, seksuel orientering og kønsidentitet.

Fluid Festival 2021 var både en musikscene, en politisk scene og en kunstnerisk platform. Om eftermiddagen havde vi politiske debatter med internationale aktivister & ”Writers Voice”, hvor forfattere fra hele verden delte deres dramatik og poesi.

[dropcap type=”background”]C[/dropcap]Om aftenen havde igennem festivalen 26 koncerter med både danske og udenlandske kunstnere, som afspejlede en bred vifte af musiske genrer, stilarter og udtryk.

[dropcap type=”default”]V[/dropcap]

Det hele i vidunderlige omgivelser ved Frederiksholms Kanal med store loungeområder, spisepladser, barer, tømmerflåder – indrammet af Mads Vegas’ lysinstallation ”Eternal Sundown”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PART OF FLUID FESTIVAL

Talk Town

Talk Town er en folkelig debatfestival. En samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring. Et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Københavns Kommune

Københavns Kommune støtter gerne festivaler som Fluid Festival i mangfoldighedens tegn.

Futureline Media ApS

Få en pris på din livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube og Facebook. Du kan i tillæg også vælge at få sendt produktionen op på en storskærm i jeres konferencesal eller på jeres festivalområde.

cropped-FF-CORE.png
Fluid Festival Copenhagen logo

Fluid Festival skaber et offentligt rum, hvor vi hylder diversiteten uden fordomme og uden stigmatisering – på en plads, hvor alle er velkomne, og hvor ingen kan afgøre eller definere den rigtige måde at identificere sig på og hvor ingen skal stå alene i ønsket om selv at vælge sin kønsidentitet, sit kønsudtryk og seksuelle orientering. Fluid Festival er en hyldest til alles ret til at stå i verden, som man har lyst til og elske, hvem man vil.

Scroll to Top