Fluid Festival: A space to celebrate women, genderqueer & non-binary identities

Fluid Festival Copenhagen

Fluid Festival blev skabt som en del af Copenhagen 2021/WorldPride.

På Gl. Strand – en af de smukkeste pladser i centrum af København – afholdte vi ni-dages Fluid Festival med et farverigt og fantastisk program med op til 150 forskellige musikere, kunstnere og aktivister fra hele verden.

Hele programmet var en repræsentation af vores navn og omfavnede, respekterede og udfordrede forståelsen af ​​kønsudtryk, seksuel orientering og kønsidentitet.

Fluid Festival 2021 var både en musikscene, en politisk scene og en kunstnerisk platform. Om eftermiddagen havde vi politiske debatter med internationale aktivister & ”Writers Voice”, hvor forfattere fra hele verden delte deres dramatik og poesi.

[dropcap type=”background”]C[/dropcap]Om aftenen havde igennem festivalen 26 koncerter med både danske og udenlandske kunstnere, som afspejlede en bred vifte af musiske genrer, stilarter og udtryk.

[dropcap type=”default”]V[/dropcap]

Det hele i vidunderlige omgivelser ved Frederiksholms Kanal med store loungeområder, spisepladser, barer, tømmerflåder – indrammet af Mads Vegas’ lysinstallation ”Eternal Sundown”.

Scroll to Top